Google förvärvar Synergyse, gör Google Apps-utbildning gratis för alla

Google förvärvar Synergyse, gör Google Apps-utbildning gratis för alla

Att lära sig att använda en mjukvara för personligt bruk är en sak, men att lära sig att få ut mesta möjliga av en mjukvara i en affärsmiljö är en annan sak. Det är därför det finns företag där ute som är specialiserade på att utbilda anställda i en organisation hur man använder en viss programvara, oavsett om det är Autocad, Adobe Photoshop, Microsoft Office och etc.

Nu när det gäller Google Apps har ett företag som heter Synergyse erbjudit utbildning för företag om hur man använder Googles app-svit, men det ser ut som att du inte kommer att behöva betala för utbildning i framtiden eftersom Google nyligen har meddelat att de har förvärvat företaget.

Vad detta innebär är att företag och organisationer som behöver lära sig att använda Google Apps kommer att kunna göra det gratis. ”Genom att gå med i Google Apps-teamet kan vi påskynda vårt uppdrag eftersom vi kommer att arbeta ännu närmare med de team som bygger Google Apps. Att utveckla vårt uppdrag i snabbare hastighet är mycket spännande för Synergyse-teamet och våra kunder kommer direkt att se fördelarna när vi går framåt. ”

Som förväntat nämndes inte de finansiella detaljerna för förvärvet, men detta är ett förvärv som är vettigt. När allt kommer omkring om Google skapar apparna, borde det inte vara de som lär dem hur man använder dem också?

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Google.