Google har en överraskning med Nexus-smak i butik för oss (Uppdaterad)

@googlenexus

@googlenexus

Det ser ut som att Google har något i ärmarna för oss, men vi har ingen aning om vad. Enligt en tweet från det officiella Google Nexus Twitter-kontot har vi en överraskning – och det är allt vi får. Google I / O 2011 är bara två veckor bort – kan tillkännagivandet vara något relaterat till det? Eftersom det kommer från det officiella Google Nexus-kontot har det förmodligen något att göra med Nexus, så vi tänker i linje med nya Nexus-produkter.

En Nexus-surfplatta? Nexus S anländer till fler operatörer, med 4G? En tredje Nexus-telefon som presenteras på Google I / O? Vem vet, men vi är förvånade över vad det kan vara. Det har gått tre timmar sedan tweeten publicerades och de har fortfarande inte sagt någonting än. Jag undrar hur länge vi får vänta? Hur som helst kan du gå över till den officiella Google Nexus Twitter-sidan och fortsätta att uppdatera eller bara vänta på att nyheterna bryts och få täckning från tekniska bloggar online. Håll dig uppdaterad för mer information. Låt oss veta vad du tror att överraskningen kan vara i kommentarerna nedan.

Uppdatering (16.42): Den stora överraskningen har äntligen blivit och, stora woop – det visar sig att det bara blir en ny Nexus S-tävling, den här gången öppen för fler länder över hela världen. Gå hit om du vill delta. Där hoppas vi förvänta oss ett nytt meddelande från Nexus-enheter.

Google Nexus S Surprise

Sparad i mobiltelefoner> surfplattor> webb. Läs mer om Android, tillkännagivanden, Google, Nexus och Tweet.