Google hjälper dig med väljarregistrering inför valet

Google hjälper dig med väljarregistrering inför valet

google-registrera-att-rösta
Det är absolut nödvändigt för människor att gå ut och rösta i valet om de vill se deras land utvecklas, oavsett vem de röstar på, det är deras röst som betyder och borde verkligen inte slösas bort. Google är alltid angelägen om att hjälpa till med väljarregistreringar och det kommer att hjälpa amerikaner än en gång inför presidentvalet i november. Användare måste bara söka “registrera för att rösta” för att hitta all relevant information som hjälper dem att registrera sin röst.

Från och med imorgon kommer resultaten för frågan ”registrera att rösta” att ge information om hur man registrerar sig, vad som krävs och tidsfristen för vilken medborgarna måste få sina röster registrerade.

Processen varierar beroende på tillstånd så om användare behöver ta reda på detaljerna för ett annat tillstånd kan de använda en rullgardinsmeny för att ändra tillstånd.

Google kommer också att ge information om kommande demokratiska och republikanska nationella konventioner. Att söka efter endera partiets kongress kommer att ta fram ett schema för förfarandena, detaljer om de nominerade, en sammanfattning av evenemanget, en lista med talare samt livestreamvideor från YouTube och relaterade inlägg på sociala medier.

Allt detta kan också nås via Google-appen på mobilen.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Google och Google Sök. Källa: googleblog.blogspot