Google I / O 2016 kan streamas i virtuell verklighet

Du kan titta på Google I / O 2016 Livestream här

google io vrMed virtuell verklighet som kommer att bli nästa stora sak kan du vara säker på att många företag vill utnyttja den så mycket som möjligt. Faktum är att tidigare i år beslutade Samsung att streama sitt MWC-tillkännagivande i virtuell verklighet, och nu ser det ut som att Google kommer att ta ett blad ur sin bok.

Enligt ett nyligen meddelat av företaget på Twitter verkar det som om det kommande Google I / O kommer att streamas i virtuell verklighet för de av er som har ett Google Cardboard-headset. Det och det faktum att YouTube för iOS nyligen uppdaterades med Cardboard-stöd innebär att även iOS-användare kommer att kunna delta i VR-kulet.

Strömmen kan ses här där den förväntas gå live den 18 maj kl 10:00 PT, så du kanske vill bokmärka den. Det borde nog inte vara en överraskning att Google fokuserar så starkt på VR. Som vi sa är VR inställd på att vara nästa stora sak och Google har många VR-relaterade meddelanden på Google I / O i år.

Det har också funnits rykten som tyder på att Google skulle kunna lansera sitt eget fristående VR-headset, plus nyligen har det bekräftats en viss Android VR-plattform, även om exakt vad det innebär återstår att se, men kom tillbaka med oss ​​den kommande onsdagen för detaljer.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Google, Google i / o 2016, Google Io och Virtual Reality (VR).