Google introducerar publikverifiering för Google Map-redigeringar

gmaps_crowd

gmaps_crowdFör ett par år sedan trodde någon att det skulle vara roligt att skapa redigera en del av Google Maps för att visa Android-maskoten som läcker Apple-logotypen. Uppenbarligen gjordes inte detta av Google, utan snarare internetanvändare som hade fri regeringstid för att redigera Google Maps. Tanken är att genom att Crowdsourcing informationen skulle det göra det möjligt för Google att kartlägga världen mycket snabbare.

Google har uppenbarligen vidtagit åtgärder sedan för att säkerställa att detta inte kommer att hända igen, och en ny ändring av Google Maps har bara stärkt den. Google har nyligen meddelat att de kommer att introducera publikverifiering för användargjorda Google Map-redigeringar. Vad detta innebär är att istället för att Google måste verifiera varje enskild användarredigering, kommer de att låta grupper av användare göra det åt dem.

Enligt Google, ”Vi har också infört ett nytt sätt för användare att hjälpa till med att godkänna ändringar som föreslagits av andra, vilket i slutändan minskar den tid det tar för redigeringar att visas på kartan. För platser som har väntande förslag visas ett meddelande om att “Någon föreslog ny information.” Om du klickar eller trycker på det meddelandet har du möjlighet att verifiera om förslaget är korrekt. ”

Google konstaterar att den här funktionen kommer att vara tillgänglig via själva Google Maps-appen på Android, men för iOS-användare kommer de att kunna komma åt den på mobil-Google-sökning.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Google och Google Maps.