Google IO 2009 Wrap Up

Google IO 2009 Wrap Up

Google IO 2009 Wrap Up

Det fanns många intressanta saker på Google IO, Googles utvecklarkonferens som hölls i San Francisco de senaste två dagarna. Det fanns något för alla, från SEO-grunder till nya Widget-produkter till den nördiga Google Wave som syftar till att vara ett “nytt” sätt att kommunicera.

Google vet att de behöver en mycket stark utvecklargemenskap för att lyckas utanför sökning, e-post och kartor. Att tillhandahålla en hel del gratis saker, inklusive T-Mobile G1-telefoner efter nyckeln (vi passerade) och API: er är ett stort steg. Google visade också hur man kan bygga ett företag med sina kostnadsfria verktyg.

Oavsett hur folk gillar över de nya grejerna, kommer vissa att lyckas och många kommer att misslyckas. Det som är viktigt är utvecklarens entusiasm – det var jättebra. Det känns som de tidiga dagarna av spelutveckling när det var något häftigt vid varje evenemang. För de som inte kunde delta är huvudvideoen inbäddad nedan. För att se fler sessioner bör Googles IO-officiella sitevideoer komma snart.

Arkiverad i topphistorier> Webb. Läs mer om konferens, evenemang, Google, Google Io och sök.