Google Maps uppdateras med renare utseende och intressanta områden

Google Maps uppdateras med renare utseende och intressanta områden

Google Maps-uppdateringNär det gäller navigationsplattformar är Google Maps förmodligen en av de mer populära och vanligt använda plattformarna idag. Om du är en ivrig Google Maps-användare kan du vara glad att få veta att Google nyligen har infört några ändringar som förhoppningsvis kommer att förbättra upplevelsen av att använda tjänsten.

Till att börja med, som du kan se på skärmdumpen ovan, skulle en av de största och mer uppenbara förändringarna vara utseendet på Google Maps. Även om det aldrig var ett problem, har uppdateringen gjort att designen av Maps är renare och på vissa sätt ljusare än tidigare, vilket gör det lättare för användarna.

Enligt Google, ”Så som en del av den här uppdateringen har vi tagit bort element som inte är absolut nödvändiga (som vägar). Resultatet är ett renare utseende som gör det lättare att se användbar och användbar information som trafik och transitering. Och vi har förbättrat typografin för gatunamn, sevärdheter, transitstationer och mer för att göra dem mer urskiljbara från andra saker på kartan, vilket hjälper dig att navigera världen med färre distraktioner. ”

Uppdateringen kommer också att innehålla “Intressanta områden”, som, som namnet antyder, kommer att markera platser som Google anser kan vara värda att kolla in. Enligt Google, ”Den renare duken låter oss också visa lokal information på helt nya sätt. När du utforskar den nya kartan kommer du att märka områden som är skuggade i orange som representerar “intressanta områden” – platser där det finns många aktiviteter och saker att göra. “ Uppdateringen ska tillämpas på skrivbords-, iOS- och Android-versionerna av Google Maps, så kolla in det om du inte redan har gjort det.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om appar, Google och Google Maps.