Google och YouTube håller dig uppdaterad om OS

Google och YouTube håller dig uppdaterad om OS

google_OlympicsVill du hålla dig uppdaterad om vem som vann vilken medalj vid OS? Visst, du kan alltid vända dig till sociala medier för det, men om du glömde eller om du hellre inte vill spendera så mycket tid på att läsa, har du tur eftersom Google och YouTube har meddelat nya initiativ som håller sina användare uppe datum på OS.

Så hur kommer det att fungera? För Google kan sökning efter OS-relaterad information via appen på iOS och Android kunna hämta information som den du ser ovan. Det kommer att ge bilder av evenemanget samt resultaten och medaljerna. När det gäller YouTube listar de höjdpunkter i sökresultaten så att du snabbt kan få information.

youtube-olympiska spelenEnligt YouTubes inlägg, ”För att göra tittarupplevelsen ännu rikare har vi samarbetat med programföretag i mer än 60 länder, inklusive BBC (Storbritannien), America Movil (Latinamerika exklusive Brasilien), NHK (Japan) och många andra. Dessa partner kommer med officiella höjdpunkter från spelen på YouTube för att se till att du kan hålla koll på de mest hisnande ögonblicken. ”

Det låter som en ganska cool funktion, så om du är upphetsad över de kommande Rio 2016-spelen 2016 är Google och YouTube förmodligen din bästa insats för att lära sig vad som händer (spara för att faktiskt titta på spelen äger rum live).

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Google, Sports och YouTube.