Google Photos får kommentarer och smarta förslag

Google Photos får kommentarer och smarta förslag

google foton kommentarerGoogle Foto är en utmärkt plattform om du vill säkerhetskopiera dina foton eller skapa ett album för att dela med dina vänner och familj som du åkte på semester med, kollegor du tog den företagsresan med och så vidare. Men till skillnad från Facebook saknade Google Photos vissa funktioner som möjligheten att lämna kommentarer.

Den goda nyheten är att det har förändrats. Enligt ett nyligen meddelat av Google har företaget avslöjat att de kommer att presentera kommentarer till plattformen. ”Från och med idag kan personer som går med i albumet lägga till kommentarer till foton och själva albumet. Så du kan ge din väns foto av hennes lunch och din mammas foton av katten svaret den förtjänar, utan att lämna appen. ”

Naturligtvis kan du argumentera för att foton kan laddas upp till plattformar som Facebook för att kommentera funktioner, men ibland finns det foton som du hellre inte vill dela på sociala medieplattformar som Facebook, så Google Photos skulle vara ett bra alternativ. Förutom kommentarfunktionen har Google också introducerat smarta förslag.

Detta betyder att plattformen är tillräckligt smart för att erkänna att vissa foton skulle vara ett bra tillskott till albumet. ”Dessutom, för att göra det lättare att lägga till dina egna foton i ett mottaget delat album, ser du nu smarta förslag på rätt foton att lägga till. Inget mer att söka efter foton från förra helgens födelsedagsfest och välja de perfekta – nu kan du lägga till dina bästa foton från evenemanget med ett enda tryck. ” Dessa förändringar rullar ut över iOS- och Android-versionen av appen, liksom webbversionen.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Google och Google Foto.