Google Web Store tillkännages

Google Web Store tillkännages

Google Web Store tillkännagesGoogle har just tillkännagett sin webbutik, initialt kommer den att vara begränsad till appar som körs i Chrome och den kommer senare att vara öppen för andra webbläsare. Användare kommer att kunna köpa appar med Google Check Out. Som vanligt, när en appbutik lanserades, var utvalda utvecklare på scenen med Google för att demonstrera sina applikationer:

NPR och Sports illustrerade webbappar demonstrerades. Båda har ett väldigt dynamiskt och flytande användargränssnitt, titta på demovideon från appen “Snap Shot” från Sports Illustrated.

Google Web Store tillkännages

New York Times-appen för ChromeNew York Times-teamet visade sin webbapp. Det är väldigt interaktivt och låter användare välja vilka nyheter de vill bläddra bland. Det fungerar också offline.

Google Web Store tillkännages

Poppit Game av Electronic Arts för ChromeElectronic Arts visade Poppit! ett avslappnat spel som integreras i nästa version av Google Chrome. EA sa att det har överfört spelet till webbläsaren på 48 timmar. Det är snabbare (än Flash) och grafiken är mer flytande. Den använder också en överlägsen upplösning.

Google Web Store tillkännages

Amazon Window Shop för ChromeAmazon demonstrerar Amazon Window Shop, deras shoppingweb-app. Det är uppenbart att det ser mycket bättre ut än deras (åldrande) webbplats, men du hittar faktiskt allt du har vant dig med på amazon.com: produkter, foton, recensioner, specifikationer …

Google Web Store tillkännages

Kindle Web AppOch Kindle for the Web tillkännagavs – det är utvecklat i HTML5 så det fungerar med alla kompatibla webbläsare.

, / mer>

Filed in Gaming> Top Stories> Web. Läs mer om Chrome, Google och Google Chrome.