Gör dig redo att gå på gruppdatum med Tinder Social

Gör dig redo att gå på gruppdatum med Tinder Social

tinder_socialTinder har till stor del varit en en-person-show, vilket innebär att du hittar dina egna matchningar och dina egna datum. Dess framgång är helt upp till dig. Men om du inte känner dig bekväm att göra 1-mot-1-datum, oroa dig inte för att Tinder just har lanserat Tinder Social, en ny funktion i appen som nu tillåter användare att ställa in gruppdatum.

I princip är det enkelt. Det fungerar precis som vanligt Tinder, förutom att användare får svepa höger / vänster i grupper, vilket innebär att om du har en grupp ensamstående vänner som är redo att mingla, samla ihop dem och börja svepa och leta efter partners som också använder Tinder Social funktion.

Men till skillnad från vanlig Tinder är Tinder Social en tillfällig funktion, vilket betyder att den bara är bra under en dag, vilket innebär att du inte kan skapa en grupp och använda den de närmaste månaderna. Det låter som tanken bakom Tinder Social handlar om spontanitet där grupper av vänner som vill träffa några främlingar samma dag kan göra det.

Det låter som en ganska rolig funktion och om du är den typ som gillar att träffa nya människor, varför inte? Det kanske inte nödvändigtvis är för dejting eftersom det kan vara bara för att få vänner, som att delta på en konsert tillsammans, kolla in en ny bar i stan och så vidare.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Apps och Tinder.