Gravitation får dina hemikoner att studsa

GravBoard

Det finns några bra tweaks på Cydia som kan hjälpa till att öka användningen av din telefon och din produktivitet. Sedan finns det några som bara är för skojs skull. Gravitation faller under den senare kategorin. När du väl har installerat finns det några grundläggande alternativ för dig att konfigurera, tillsammans med några avancerade. Du kan välja vilken Activator-åtgärd du vill aktivera Gravitation. Du kan också växla saker som om du kan öppna appar när Gravitation fungerar, och om etiketterna ska visas eller inte när de rör sig.

Grav1

Med de avancerade alternativen kan du ändra saker som gravitation, friktion och studsande.

Grav2

I praktiken fungerar Gravitation bra. När den har aktiverats studsar ikonen runt, beroende på hur du flyttar din enhet och hur du ställer in inställningarna. Det finns dock några små försiktighetsåtgärder.

Några saker jag hittade är att det ibland skulle fördröjas på min iPhone 5S. Inte en enorm affär, men det tar bort erfarenheten. (Jag hade också 7 fler ikoner på skärmen än normalt. Jag är inte säker på om det påverkade det). Jag fann också att om du har en tweak för att dölja ikonetiketter, när du trycker på hemknappen för att inaktivera Gravitation, visar det dem igen. Den återställs om du öppnar en app eller låser / låser upp din telefon.

Sammantaget är Gravitation en mycket rolig tweak, med några mindre problem. Oavsett om det är värt $ 1,99 är det upp till dig. Du hittar den på BigBoss repo om du vill prova den.