Guardians Of the Galaxy Ride Ryktet om Disneys Kaliforniens äventyr

New Guardians Of The Galaxy 2 Trailer Released

Galaxens väktareEn av fördelarna med att Disney äger Marvel är att de får skapa turer baserade på Marvels intellektuella egenskaper, som det finns många av. Nu kanske Guardians of the Galaxy inte varit särskilt populärt på dagen, men det är säkert att säga att filmen sedan dess har drivit den till det vanliga medvetandet, så det ser ut som att en temaparkresa är i ordning, eller så säger rykten.

Enligt en rapport från Slashfilm har de hört från sina källor att Disneys California Adventure skulle kunna installera en Guardians of the Galaxy-resa inom en snar framtid. Tydligen förväntas denna nya åktur ta över Twilight Zone Tower of Terror som uppenbarligen kommer att tas ner i höst, och i stället kommer en ny Guardians of the Galaxy-resa att byggas in i existens.

Detta rykte har sedan dess bekräftats av MiceAge, men intressant nog har båda publikationerna lite oenighet om temat för resan. MiceAge hävdar att resan kommer att baseras kring Collector-karaktären från serierna / filmen, medan Slashfilm föreslår att resan kommer att baseras kring fängelseflykten från den första filmen.

Tanken är att resan kommer att lanseras i tid för filmen, som kommer att släppas i maj 2017. Disney själva har inte officiellt meddelat något så ta det med ett saltkorn för tillfället.

Arkiverat i Allmänt> Rykten. Läs mer om Disney och Marvel.