Guardians of the Galaxy Vol. 2 Teaser Trailer släppt

 Guardians of the Galaxy Vol.  2 Teaser Trailer släppt

Marvels Guardians of the Galaxy-filmen släpptes 2014 och visade sig vara en överraskande hit. Medan serierna kanske inte är lika vanliga jämfört med andra Marvel-franchiser som Spider-man, Captain America, Iron Man, X-Men och Avengers, har den en ganska lojal följd och filmen hjälpte förmodligen till att utöka det.

Så säkert att säga att många, inklusive oss själva, är glada att se vad uppföljaren kommer till bordet. Den goda nyheten är att väntetiden kommer att ta slut, tack vare en teasertrailer som Marvel släppte för Guardians of the Galaxy Vol. 2. Teasern berättar inte riktigt vad vi kan förvänta oss i termer av en story, men om något verkar det visa att uppföljaren behåller samma humor och lättsinnighet som den första.

Uppföljaren förväntas också introducera Peter Quills (Chris Pratt) far som kommer att spelas av Kurt Russell och som kommer att ta rollen som Ego, en kosmisk varelse / planet i serierna. Filmen kommer också att se rollerna som Zoe Saldana som Gamora, Dave Bautista som Drax the Destroyer, Vin Diesel som Groot och Bradley Cooper som Rocket.

Det kommer också att finnas några bekanta ansikten från den tidigare filmen som Michael Rooker som Yondu Udonta och Karen Gillan som kommer att återuppta sin roll som Nebula och som tydligen kommer att gå med i Guardians i den andra filmen. Guardians of the Galaxy Vol. 2 förväntas släppas den 5 maj 2017.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Marvel and Movies.