Hachette och bokspår lanserar e-böcker med ljudspår

Hachette och bokspår lanserar e-böcker med ljudspår

Små, bruna böcker för unga läsare – en avdelning inom Hachette Book Group – och läseteknologiföretaget Booktrack introducerade idag en ny generation e-böcker för unga vuxna läsare som har ljudspår. Detta partnerskap mellan de två ger unga vuxna läsare ett innovativt nytt sätt att uppleva de berättelser de tycker om genom synkroniserade filmspår.

Ljudspår kommer att göras tillgängliga på Little, Browns Booktrack-sida för populära noveller av bästsäljande unga vuxna författare som Libba Bray, Laini Taylor, Kami Garcia och Margaret Stohl, Jennifer E. Smith och Rebecca Serle under hela sommaren. Nya utgåvor kommer regelbundet att läggas till varje månad.

Ljudspår för digitala original av Jennifer Rush, Emily Lloyd-Jones, Kendall Kulper, Kate Elliot och Virginia Boecker kommer också att släppas på Booktrack under sommaren.

Tanken är att lägga till en annan dimension i läsupplevelsen, så till exempel när läsare läser om en strid kan de höra ett sammanstöt av svärd i bakgrunden eller om berättelsens huvudperson står högt på en klippa kan de höra en mild bris.

“Ljudspåren ger en helt uppslukande, förbättrad upplevelse till de fantastiska Hachette-titlarna vi kommer att erbjuda i vårt bibliotek”, säger Paul Cameron, VD och grundare av Booktrack.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om e-böcker.