Hacker hävdar att han tog bort webbplatserna för Anonymous och LulzSec

The Jester

SkämtarenSom om värmen från myndigheterna inte redan var tillräcklig ser det ut som att Anonymous och LulzSec har en annan motståndare att ta itu med. En hackare som kallar sig Jester har tagit på sig ansvaret för att ta bort webbplatserna för två av de mest produktiva hackargrupperna i nyare historia. För närvarande är både lulzsecurity.com och anonyops.com oåtkomliga, men det finns inget ord om varför webbplatserna är offline förutom uttalandena från The Jester.

Jestern, en man som påstår sig hacka för de goda killarna påstås ha tagit ner anonyma och LulzSec-webbplatser igår. Men Sabu – en förmodligen nyckelmedlem i både LulzSec och Anonymous har en annan historia att berätta. Enligt Sabu är LulzSecs webbplats offline eftersom gruppen slutade betala för webbhotellet och inte för att det hackades av Jester. Här är vad han hade att säga till The Jester:

“@ Th3j35t3r Du tar på allvar kredit för saker som bokstavligen inte har något att göra med dig! Vi slutade betala värd för lulz box. Wow”

När det gäller varför Anonymous webbplats är nere är den inte känd just nu, men vi tvivlar på att den beror på att webbavgifterna inte betalas. Oavsett om deras webbplatser är nere eller inte, ser det fortfarande ut som att hackargrupperna fortfarande lever väldigt mycket, och båda anstränger sig för Operation PayPal. Ta lite popcorn, det ser ut som att dramat börjar igen.

Filed in Web. Läs mer om anonym, hacking, Lulzsec och säkerhet.