Häftklamrar börjar acceptera Apple Pay på webben

staples-apple-pay

häftklamrar-äpple-betala
Staples meddelade idag att kunder som köper produkter via sin webbutik nu kommer att kunna betala med Apples mobilbetalningstjänst. Apple Pay stöds nu på Staples mobilwebbplats som kan nås på m.staples.com. Stöd för Apple Pay innebär att dess kunder nu har tillgång till ännu en enkel och säker metod för att betala för sina köp direkt.

Företagets företagskunder har redan kunnat använda Apple Pay för inköp i Staples iPhone-app och i Staples brick-and-mortar-butiker över hela landet. Nu kan kunder som handlar på företagets mobilwebbplats med Safari kolla in med Apple Pay genom att helt enkelt placera fingret på Touch ID-fingeravtryckssensorn. Detta eliminerar behovet av att fylla i långa kontoformulär eller att manuellt skriva frakt- och faktureringsinformation.

“Vi har varit mycket nöjda med svaret hittills mot Apple Pay i vår iPhone-app och ser fram emot liknande framgång med det här nya, sömlösa alternativet på mobilwebben”, säger Faisal Masud, vice vd för global e-handel, Staples .

Apple Pay fungerar med iPhone 6 och senare samt Apple Watch i Staples butiker. Tjänsten fungerar med iPhone 6 och senare, iPad Pro, iPad Air 2, iPad mini 3 och senare när man betalar för produkter i Staples-appen eller mobilwebbplatsen. Apple Pay i Safari gör det också möjligt för kunder att använda betalningsmetoden på alla Mac-datorer som kan köra macOS Sierra, de behöver dock en iPhone eller Apple Watch för att bekräfta betalningen.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Apple Pay och Staples. Källa: businesswire