Harambe lever vidare i ett PC-spel

Harambe lever vidare i ett PC-spel

Om du har varit på internet någon gång de senaste månaderna måste du definitivt ha hört talas om Harambe. Han var en gorilla i Cincinnati Zoo som måste dödas tragiskt när ett barn föll i Harambes hölje och behövde räddas. Det var mycket offentligt motslag efter djurparkens beslut att döda Harambe och internet verkar ha lovat att aldrig glömma gorillan. Harambe lever inte bara i våra minnen utan nu också i ett PC-spel som heter Harambe vs. Capcom.

Detta är minst sagt ett ovanligt spel och ändå är historien intressant. Det innebär att Harambe får reda på att det finns en skuggig byrå som vill ha honom död efter att de upptäcker att gorillan har psykiska krafter. Harambe bestämmer sig sedan för att förfalska sin egen död innan han flyr till Afrika i ett försök att åtgärda detta.

Detta spel har utvecklats av Otaku Gang som påstår sig vara ett “underjordiskt kulturkollektiv.” Gruppen säger att Harambe vs. Capcom är en hyllning till “vår bro Harambe” och Capcom-universum.

Harambe vs. Capcom väger över 350 MB och kan laddas ner gratis på PC. Det finns en lista med 21 tecken varav tre är mysterietecken som endast låses upp genom att gå vidare i spelet.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Capcom. Källa: polygon