Harley Quinn-film med Margot Robbie i arbetet

Harley Quinn 'Birds of Prey' filmuppsättning för release 2020

Harley QuinnSuicide Squad-filmen kommer att släppas senare i år, och vi antar att det inte är svårt att gissa att Margot Robbies åtagande på Harley Quinn är en som många fans ser fram emot. Nu om du tror att Robbie är det perfekta valet för Harley Quinn, kanske du är intresserad av att lära sig att hon kan spela i sin egen film i framtiden.

Enligt en rapport från The Hollywood Reporter har det föreslagits att Robbie kan få sin egen film, men uppenbarligen kommer den här filmen inte att vara 100% Harley Quinn, utan snarare kommer det att vara Harley Quinn tillsammans med olika kvinnliga hjältar och skurkar från DC-universum, och namn som Batgirl och Birds of Prey har kastats runt, men inte förvånande har folket på Warner Bros. vägrat att kommentera det.

Efter att ha dykt in i sin roll som Harley Quinn och läst upp karaktären så mycket som möjligt, tog Robbie in en författare som hjälpte till att lägga den till folket på Warner Bros. som enligt uppgift var väldigt mycket ombord med den. Nu återstår det att se hur bra Robbie kan spela Harley Quinn i den kommande Suicide Squad-filmen.

När allt kommer omkring om hon inte klarar sig bra, förväntar vi oss att folket på Warner Bros. förmodligen inte kommer att vara så angelägna om att gå vidare med en separat film åt henne, eller hur? Men vad tycker ni? Hur låter tanken på en DC kvinnlig hjältar och skurkar film för dig?

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om filmer och Warner Bros.