‘Harry Potter And The Cursed Child’ filmmärke arkiverat

'Harry Potter And The Cursed Child' filmmärke arkiverat

Harry Potter förbannade barnVisst, Harry Potter-böckerna kan ha slutat och filmerna också, men med tanke på hur populärt franchisen det är, skulle det vara dumt att inte mjölka det för hela dess värde. Vi har faktiskt den kommande filmen “Fantastic Beasts and Where to Find Them”, och det finns också “Harry Potter and the Cursed Child” -pjäsen som debuterade för inte så länge sedan.

Men om du inte kunde spela eller om du är mer en filmperson kan du vara intresserad av att veta att Warner Bros. nyligen har registrerat ett varumärke för “Harry Potter och det förbannade barnet” i Storbritannien som anger ” film ”. Det låter som att studion kan tänka på att förvandla pjäsen till en film, som visserligen kommer att ha ett bredare tilltal och kommer att vara mer tillgänglig över hela världen.

Varumärkesansökan upptäcktes av IP-advokaten Brian Conway som också påpekar att Harry Potters skapare och författare JK Rowling hade lämnat in ett varumärke klass 9 för pjäsen själv. Även om detta inte på något sätt är en garanti för att en film kommer att skapas, eftersom det helt enkelt kan vara att Warner Bros. och Rowling vill täcka över sina baser, måste vi säga att det här är något som vi inte skulle ha något emot att se uppnå.

Sedan påpekar Conway att enligt lagen kan varumärken arkiveras under en “just in case” -situation så länge den person (er) som arkiverar det har för avsikt att faktiskt göra något med det, i motsats till att bara sitta på det i flera år och gör ingenting.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Harry Potter, filmer och Warner Bros.