Harry Potter’s Privet Drive Home Is Up For Grabs

Harry Potter's Privet Drive Home Is Up For Grabs

harry-potter-house-försäljning
Gillar du dig själv en Potterhead och skulle absolut älska att bo i Harry Potters “Privet Drive” -hem även om det innebar att flytta till England? Om så är fallet bör du börja packa dina väskor när du har ringt din revisor. Det verkliga hemmet som fungerade som Potters Privet Drive gräver i Harry Potter och trollkarlens sten säljs. Hemmet ligger i Berkshire, England. Denna fastighet med tre sovrum har listats för nästan 620 000 dollar.

Potterheads kommer att vara väl medvetna om att detta hus – som tillhörde Dursleys – var beläget vid 4 Privet Drive i Little Whinging byn Surrey. En snabb Google-sökning avslöjar att denna plats inte finns i verkligheten. Hemmet som fungerade som 4 Privet Drive i filmen ligger faktiskt på 12 Picket Post Close i Martins Heron, Bracknell i Berkshire.

Bli inte förvånad om bilderna på listningssidan inte ser ut som vad du kommer ihåg från filmen. Det beror på att ägarna helt enkelt gav byggnaden till Warner Bros. år 2000. Studion hade scenografer återskapat hur huset beskrevs i böckerna så naturligt att det inte ser ut så i verkligheten.

Ändå är det här din chans att äga en bit filmhistoria, och om du är en ivrig Potterhead med 620 000 dollar att spara är jag säker på att du letar efter flyg till England just nu.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning och Harry Potter. Källa: ew