HBO har bekräftat när Game Of Thrones slutar

Game Of Thrones Series Finale Breaks All Previous Records

Game-Thrones-säsong-6
Det har spekulerats mycket i när Game of Thrones ska avslutas. Många skulle önska att världens mest populära TV-show aldrig tar slut men det är uppenbarligen inte möjligt. Det måste ta slut en dag. Med säsong 7 försenad på grund av och historien går igenom en betydande förändring under föregående säsong verkar det som om showen kommer att avslutas snart. HBO har nu bekräftat när Game of Thrones ska göras för gott.

Under Television Critics Association pressturné bekräftade HBO-programmeringspresident Casey Bloys att Game of Thrones säsong 8 kommer att bli den sista säsongen för denna episka serie.

Bloys förklarade att showrunners hade startat detta projekt med tanken att innehålla det under ett visst antal säsonger och att han bara följde deras önskan att avsluta det med säsong 8. Det som HBO faktiskt har gjort är att dela den sista säsongen i två, så de sista 13 avsnitten är faktiskt uppdelade mellan säsong 7 och säsong 8.

HBO-chefen nämnde också att kabelnätverket är öppet för idén om en spinoff, det skulle vara en annan show i Westeros, men idén måste vara vettigt kreativt och tilltala publiken. Bara för att HBO inte är emot det betyder det inte att det kommer att hända.

Game of Thrones säsong 8 beräknas 2018.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning, Game Of Thrones och Hbo. Källa: ew