HBO och Cinemax landar snart på PlayStation Vue

HBO släpper First True Detective Season 3 Trailer

hbo-tecken
Sony meddelade idag att de mest efterfrågade kanalerna snart kommer att landa på sin fristående TV-streamingtjänst, PlayStation Vue. Det har bekräftat att HBO snart kommer till PlayStation Vue och det är också Cinemax, som ger abonnenterna tillgång till fler filmer och originalserier. Företaget bekräftade också att HBO Now också kommer att lanseras på PlayStation 4 och PlayStation 3 inom en snar framtid.

De som prenumererar på HBO via PlayStation Vue kommer också att kunna använda HBO Now på alla enheter som stöds – även mobila enheter – utan extra kostnad.

Sony har också bekräftat att HBO och Cinemax på PlayStation Vue samt HBO Now-appen för PS4 och PS3 kommer att lanseras före den 2 oktober premiären av Westworld, en mycket efterlängtad kommande serie skapad av Jonathan Nolan och Lisa Joy.

Lanseringen på PlayStation Vue markerar första gången att HBOs liveprogrammering och Cinemax är tillgängliga direkt som fristående kanaler för direktuppspelning utan att behöva ett abonnemang. PlayStation Vue-prenumeranter måste betala $ 15 per månad för HBO och Cinemax. Detta belopp måste betalas utöver abonnemangsavgiften för PS Vue.

Sony kommer att ha fler nyheter att dela om detta inom en snar framtid.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Entertainment, Hbo, HBO Now och PlayStation Vue. Källa: blog.us.playstation