HBO och Cinemax nu tillgängligt på PlayStation Vue

PS Vue Integration ger live och on-demand-program till Apples TV-app

ps-vue-hbo
Sony hade nyligen bekräftat att både HBO och Cinemax snart kommer att finnas tillgängliga på sin PlayStation Vue TV-streamingtjänst och det är precis vad som har hänt idag. Från och med idag är HBO och Cinemax tillgängliga för streaming på PlayStation Vue fristående TV-streamingtjänst. Tillsammans med dessa kanaler har Sony också lanserat en ny Ultra-plan för sin TV-streamingtjänst som inkluderar premiumkabelnätverk HBO och Showtime.

PlayStation Vue Ultra-planen är tillgänglig för prenumeranter från och med idag. Den inkluderar HBO och Showtime samt alla 100+ kanaler från Elite-planen för $ 64,99 eller $ 79,99 per månad, den slutliga prissättningen beror på användarens plats.

PlayStation Vue erbjuder nu fyra planer i olika prisklasser från Access som kostar $ 29,99 per månad och erbjuder 55+ kanaler hela vägen upp till Ultra som erbjuder 100+ kanaler med HBO och Showtime för de ovan nämnda priserna.

Prenumeranter kommer också att kunna komma åt HBO och Cinemax som fristående kanaler på PlayStation Vue, de är båda tillgängliga för $ 15 vardera per månad. Detta gör PlayStation Vue till den första internetbaserade betal-TV-tjänsten som erbjuder HBO och Cinemaxs liveprogrammering utan att behöva ett abonnemang.

Sony har också bekräftat idag att den efterlängtade HBO Now-appen äntligen släpps för PlayStation 4 och PlayStation 3, konsolägare kan ladda ner den direkt.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning, Hbo, PlayStation Vue och Sony. Källa: blog.us.playstation