HighNote: Gratis Rich Multi-Media Mobile Messaging

HighNote: Gratis Rich Multi-Media Mobile Messaging

Ytterligare en dag, en annan gratis mobil messaging app … men jag tyckte att den här var väldigt intressant från en potentiell användarupplevelse. HighNote lanseras idag för iPhone-, iPad-, iPod Touch- och Android-telefoner och erbjuder ett brett utbud av multimedieval för att kommunicera med vänner och familj. Jeanine LeFlore, Chief Marketing Officer, HighNote, visade mig en demo: I princip kan du lägga till upp till två delar av olika media till varje bild – en bild är vad du ser på iPhone-skärmen – och ett meddelande kan innehålla upp till nio bilder !

Användare kan skicka kartor, musik, videor, foton, hälsningar och olika ljudfiler som de har spelat in på telefonen. Dessutom kan de ordna bilderna i ett meddelande med hjälp av alternativet för bildsortering (bild ovan). bästa funktionerna är möjligheten att inkludera anpassade snabbsvarsknappar, så mottagaren kan välja att svara med nio olika medialternativ med ett klick på en knapp, lysande!

Viktiga funktioner i HighNote (från pressmeddelandet):

Gratis meddelanden. Gratis app: Appen erbjuds utan påträngande annonser på iPhone, iTouch, iPad och Android. (Blackberry, Symbian och Windows 7 kommer snart.)
Kreativt innehåll: Appen tillåter användare att inkludera flera typer av medieinnehåll i ett meddelande. Kartor, videor, musik, bilder, röstinspelningar och anpassade hälsningar kan alla skickas på en gång utan att behöva hoppa in och ut ur en app.
Snabbsvar-knappar: HighNote tillåter användare att skicka meddelanden som inkluderar anpassade snabbsvarsknappar som gör det möjligt för mottagaren att svara med ett enda tryck genom att använda valfritt antal mediaalternativ.
Cross Platform: När de har laddats ner kan HighNote-användare meddela varandra var som helst gratis. En webblänk kommer att skickas ut när du skickar meddelanden till en icke-HighNote-användare på vilken telefon som helst, vilket gör att de kan se meddelandet via en webbläsare.

Priser och tillgänglighet:
HighNote är gratis för alla användare över hela världen. Appen är tillgänglig på iPhone, iPad, iTouch och Android.

Filed in Cellphones> Web ..