Hiltons HHonors-app nu integrerad med Google Maps

Hiltons HHonors-app nu integrerad med Google Maps

hilton_hhonorsOm du fortsätter att gå tillbaka till samma hotell tillräckligt ofta, så småningom hittar du ett rum som du verkligen gillar som du vill fortsätta att återvända till. Eller kanske du bara vet att du föredrar att vakna upp till solen bakom dig eller framför dig, eller kanske du är en fan av att ha en pool / havsutsikt, och så vidare, som alla kan begäras, eller när det gäller Hiltons HHonors-app får du välja den själv.

Det verkar emellertid att det inte räcker att kunna välja exakt det rum du vill ha eftersom Hilton nyligen har meddelat en uppdatering av appen där den nu kommer att integreras med Google Maps. Nu kanske du undrar varför skulle en hotellapp behöva integreras med Google Maps? Tanken är att med Maps-integration kan användarna kolla in omgivningen på hotellet för att bestämma vilket rum de kanske föredrar.

Enligt Mark Weinstein, senior vice president och global chef för lojalitet och partnerskap, Hilton Worldwide, ”Gästpreferenser fortsätter att utvecklas och tack vare våra digitala innovationer och kategoriledande partners som Google erbjuder vi ännu mer personliga upplevelser för våra Hilton HHonors-medlemmar. Genom att ständigt utveckla vår Hilton HHonors-app ger vi våra medlemmar mer kontroll över sin vistelseupplevelse. ”

Appen visar inte bara hotellets omgivning, men det gör det också möjligt för gästerna att visualisera sitt rum i förhållande till gator, kollektivtrafik, parker och så vidare. Nu är vi inte säkra på om detta kommer att bli en mördare eller bara en nyhet, men om du brukar bo på Hilton-hotell kan det kanske vara värt att kolla in det. Appen är tillgänglig via iTunes App Store eller Google Play beroende på din plattform.

Sparad i Mobiltelefoner> Allmänt. Läs mer om appar, Google Maps och Hilton.