Holo-kartong gör en holografisk projektor ur din smartphone

Holo-kartong gör en holografisk projektor ur din smartphone

holokartongNu är det ett Kickstarter-projekt som du kanske är intresserad av att kolla in – Holo Cardboard. Vad gör Holo Cardboard så speciellt från resten av de andra föremålen som redan finns på marknaden? Till att börja med råkar Holo-kartongen vara en kombination av kartong med hög densitet och genomskinlig tre-sidig plastpyramid, som i sin tur rymmer din smartphone.

Med hjälp av din smarttelefons skärm projiceras 3D-videor för att ge en holografisk illusion. Teamet bakom Holo-kartongen hoppas att den här uppfinningen sedan kan användas för att projicera animerade ‘leksaker’ som bilar och figurer, och för att stärka deras fall har laget kommit med buntuppsättningar med Dragonball GT-karaktärer och leksaksbilar för att stämpla Holo-kartongens märke.

Naturligtvis skulle detta innebära att du måste lämna handenheten i kartongen hela tiden, men om du råkar ha en reservenhet som ligger någonstans, varför inte gå vidare med det snarare än att lämna den för att samla damm i en låda? När allt kommer omkring är vi alla för att optimera resursanvändningen, så att alla fungerande smartphones i och runt hemmet fortfarande har en funktion att spela är något som är värt att se fram emot.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Kickstarter.