Hulu har börjat strömma i 4K

Hulu kommer att streama TV på Amazon Echo Show

hulu-hjälteDet förväntas att 4K snart kommer att bli den nya standardupplösningen. Vi börjar se fler 4K-skärmar och TV-apparater som är en bra syn billigare än vad de brukade vara när de först lanserades. Beviljade Full HD-skärmar är fortfarande mycket billigare, men att äga en 4K-skärm eller TV kostar inte längre en arm och ett ben.

Med 4K-TV-apparater betyder det också att vårt innehåll måste skala upp också, och den goda nyheten är att om du prenumererar på Hulu har streamingplattformen meddelat att de har börjat strömma några av sina program och filmer i 4K. Enligt Hulu, “Med din Hulu-prenumeration får du tillgång till vårt bibliotek med de bästa TV-apparaterna, Hulu Originals, hitfilmer och mer, samt HD- och 4K Ultra HD-strömmar när de är tillgängliga.”

Den första serien visar att Hulu kommer att streama i 4K inkluderar deras serie av originalprogram, liksom 20 James Bond-filmer, så om du är en Bond-entusiast kan du njuta av 20 klassiska Bond-filmer i den nya upplösning. Hulu har också berättat för oss att alla 4K-titlar är kodade med HEVC-codec vilket också kommer att förbättra effektiviteten och kvaliteten på alla upplösningar, så även om du tittar på en Full HD-skärm bör det också bli några förbättringar.

För att kunna njuta av Hulus 4K-innehåll måste du strömma från antingen Xbox One S eller PS4 Pro, med någon av dessa enheter anslutna till en skärm som kan visa 4K-upplösning.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Hulu.