Hulu tar upp bara två virtuella verkligheter

Hulu kommer att streama TV på Amazon Echo Show

hulu-hjälte
Virtuell verklighet har gradvis blivit populär de senaste åren. Det finns fler headset än någonsin att dyka in i VR-världen och innehåll görs alltmer tillgängligt för människor som är villiga att testa och fortsätta använda denna teknik. Liksom många andra online-strömmande företag är Hulu också i färd med att skapa originalserier och erbjuda mer värde för prenumeranter genom att plocka upp exklusivt innehåll. Hulu har nu plockat upp två virtual reality-program för att ytterligare förbättra sina VR-erbjudanden.

Variety rapporterar att Hulu kommer att börja streama två nya shower som har gjorts främst för virtual reality. Föreställningarna har hämtats från Huffington Posts RYOT-studior.

Den stora bilden: Nyheter i virtuell verklighet kommer att bli en av föreställningarna. Detta är ett dagligt nyhetsprogram som, som namnet antyder, kommer att ge abonnenterna dagens största nyheter inom virtuell verklighet. Den andra showen heter Virtually Mike och Nora. Detta kommer att bli en original komedieserie.

Hulu sägs ha åtagit sig för tio avsnitt av nyhetsprogrammet och fem avsnitt av komedin. Rapporten nämner inte när Hulu kommer att börja streama dessa VR-bara program men säger att de kommer att vara exklusiva för detta medium och kommer inte att erbjudas som 360-graders videor för online-visning.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning, Hulu och Virtual Reality (VR).