Hulu TV Streaming Service kommer att innehålla kanaler från Disney och Fox

Hulu kommer att streama TV på Amazon Echo Show

hulu-hjälte
Vi har vetat ett tag nu att Hulu arbetar med en ny fristående online-TV-streamingtjänst som den kommer att lanseras någon gång nästa år. Den over-the-top streaming-marknaden blir verkligen trångt och företaget kommer att behöva se till att dess erbjudande sticker ut från konkurrensen, både vad gäller kanaler som erbjuds och priset från abonnenterna. Hulu har bekräftat att dess TV-streamingtjänst kommer att innehålla kanaler från Disney och Fox.

Hulu bekräftar att det har tecknat en överenskommelse med Disney och Fox om att ta med deras innehåll till sin TV-streamingtjänst. De kommer att innehålla Disneys ESPN- och ABC-nätverk samt underhållning, nyheter, sport och andra fastigheter som ägs av Fox.

Detta innebär att de som prenumererar kan vara säkra på att de kommer att få tillgång till två av de stora sändningsnäten – ABC och Fox – när Hulus fristående TV-streamingtjänst lanseras nästa år. Det är något.

Hulus nya tjänst har inte ett öppet spelplan. PlayStation Vue och Sling TV är redan etablerade aktörer på den här marknaden medan AT&T slutför sin egen DirecTV-märkta fristående TV-streamingtjänst så att den kommer att lanseras för en hel del konkurrens. Vi måste vänta till nästa år för att ta reda på hur det går mot konkurrenterna.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Hulu, PlayStation Vue, Sling TV och Streaming. Källa: techcrunch