Hur jailbreakar jag iOS 5.1.1 på iPhone, iPad eller iPod touch med RedSn0w

jailbreak redsnow main

jailbreak redsnow main

Om du letar efter en guide till jailbreak iOS 5.1.1 har du kommit till rätt ställe. I det här inlägget visar vi dig hur du kan jailbreak iOS 5.1.1 i en detaljerad steg-för-steg-guide. Vi kommer att använda RedSn0w 0.9.15b3-verktyget och hela processen tar mer eller mindre 5 minuter att slutföra. Jailbreaking-processen är ganska enkel och du har inga problem om du följer stegen nedan med rätta, även om det är första gången du jailbreakar din iPhone, iPad eller iPod touch.

Alla enheter som kör iOS 5.1.1 kan jailbreakas med hjälp av guiden nedan.

Ladda ner först

För att jailbreak iOS 5.1.1 på din iPhone, iPad eller iPod touch måste du ladda ner den senaste versionen av redsn0w. Du kan ladda ner den med länkarna nedan.

Notera: RedSn0w 0.9.15b3 fungerar på samma sätt på både Windows- och Mac-maskiner. Så Mac-användare kan också följa samma steg.

1) Anslut din iOS-enhet till din dator med en Apple-auktoriserad kabel och stäng iTunes.

2) När du har laddat ner RedSn0w 0.9.15b3 packar du upp den och startar. Se till att du startar RedSnow i administratörsläge (endast Windows).

3) Nu ska du se enhetens namn och iOS-version på RedSn0w. Det betyder att din enhet upptäcks av programvaran och är redo att jailbreak iOS 5.1.1. Klicka på Jailbreak-knappen.

jailbreak 2 redsnow 1

4) När du har klickat på “Jailbreak” -knappen kommer RedSn0w att börja jailbreak iOS 5.1.1 på din enhet. Vänta tålmodigt när den utför sina funktioner på din enhet.

jailbreak 3 redsnow

jailbreak 4 redsnow

5) Efter några minuter visar RedSn0w dig en dialogruta som berättar att Jailbreak-processen gick framgångsrikt. Klicka på “OK” -knappen och koppla ur enheten. Klicka på ‘Avsluta’ för att stänga RedSn0w.

jailbreak 5 redsnow

jailbreak 6 redsnow

6) Nu startar din enhet om. Låt det göra sitt jobb och gör ingenting om du inte ser startskärmen. När du väl ser startskärmen leta efter Cydia-ikonen. Om det är där uppdraget jailbreak iOS 5.1.1 var framgångsrikt.

7) Starta Cydia och låt den ladda sina grejer. Du blir sedan tillfrågad vem du är, tryck på knappen ‘Användare’.

Gjort! Så jailbreakar du iOS 5.1.1. Njut av.