Hur man döljer tidningskiosk från iOS-startskärmen utan jailbreak

Hur man döljer tidningskiosk från iOS-startskärmen utan jailbreak

kvist 1

För de av oss som inte använder tidningskioskfunktionen i iOS kan dess ständiga närvaro på vår iPhone eller iPad hemskärm vara väldigt irriterande. Apple ger inte möjlighet att stänga av den här funktionen och gör det inte heller möjligt för användare att placera tidningskiosken i en mapp. Tack och lov finns det ett sätt att använda som du kan dölja tidningskiosk från iOS hemskärm.

Sidanot: iOS 7 beta tillåter användare att placera tidningskiosk i mappar. Låt oss hoppas att Apple håller det så när den slutliga versionen av programvaran släpps i september.

Du kan dölja tidningskiosken från startskärmen på din iPhone, iPad eller iPod touch med hjälp av stationära appen StifleStand. Appen är utvecklad av den ökända iOS-hackaren Flippo Bigarella och är tillgänglig för både OS X- och Windows-plattformar gratis. Den här metoden fungerar på både jailbroken och icke-jailbroken enheter.

Att använda StifleStand för att dölja tidningskiosk från iOS: s startskärm är ganska enkelt. Du behöver bara ansluta din iOS-enhet till datorn och starta StifleStand-appen. När den väl känns igen av appen är allt du behöver göra att klicka på knappen “Dölj tidningskiosk”. Det är allt.

Fortsätt och försök med den här metoden för att ta bort tidningskiosken.