iChromy tar webbläsning i Chrome-stil till iPad

iChromy

iChromy

Jag har en känsla av att Chrome-älskare med iPad-surfplattor kommer att bli ganska nöjda. Folket över på Diigo har meddelat lanseringen av iChromy – en webbsurfingsapp som ger några av de bästa funktionerna i Chrome till iPad. Med Google som inte nämner att någonsin ha tagit Chrome-webbläsaren till iOS behöver du inte hålla andan och vänta på att den ska komma fram. iChromy är här nu och försöker ta sin plats.

Webbläsaren kommer inte att bli en fullständig översättning av Chrome – det tar snarare de funktioner som människor älskar om Chrome och introducerar några förbättringar av sig själv. Så vad har iChromy att erbjuda? Tabbad surfning med flikar överst, en adressfält för både sökning och inmatning av webbadresser, en offline-läslista och viktigast av allt – hastighet. Webbläsaren uppskattas vara snabbare än andra webbläsare med flera flikar på iPad. Det inkluderar också delningsfunktioner och sökning från snabbmenyn.

iChromy är gratis och tillgängligt i Apple App Store för nedladdning nu, så varför inte ge det en snurr – det är inte som att det kostar dig någonting i alla fall.

Sparad i Apple> Tabletter> Webb. Läs mer om appar, Chrome, iOS, iPad och webbläsare.