IMN för iOS 8 tweak ger snabbsvarfunktion till appar från tredje part

IMN för iOS 8 tweak ger snabbsvarfunktion till appar från tredje part

iOS 8 tog med den efterlängtade snabbsvarfunktionen, som gör det möjligt för användare att direkt svara på ett meddelande direkt från meddelandebannern. Även om funktionen är fantastisk är den fortfarande begränsad till appen Lagermeddelanden. Om du vill få samma snabba svarfunktion för meddelandeprogram från tredje part som Kik, Facebook Messenger eller LINE kan en ny tweak som heter IMN för iOS 8 hjälpa. Det bästa med IMN är att den implementerar iOS 8s inbyggda snabbsvarfunktionalitet till olika appar istället för att lägga till en ny.

En annan cool funktion i IMN för iOS 8 är att det tillåter användare att lägga till en interaktiv widget till meddelandecentret som kan användas för att snabbt skicka ett meddelande var som helst. Detta kan göras för alla tre appar som stöds just nu.

Om du vill ha snabbsvar-funktionen för WhatsApp måste du installera ett separat paket från Cydia som heter WhatsApp för IMN. Observera att detta paket enligt utvecklaren fortfarande är i experimentella steg och är tillgängligt gratis.

Du kan ladda ner IMN för iOS 8 tweak för din jailbroken enhet från Cydias BigBoss repo. Den är tillgänglig för $ 1,99 och kräver att iOS 8 ska köras.