‘Impossible Things’ är en film skriven av artificiell intelligens

'Impossible Things' är en film skriven av artificiell intelligens

Artificiell intelligens kan många saker, och nu ser det ut som AI kan potentiellt ge manusförfattare en löpning för sina pengar. Det finns en film som har lanserats på Kickstarter som heter “Impossible Things”, och medan filmer som söker finansiering inte är exakt nya, är det som gör detta projekt så unikt att manuset skrevs med AI.

Enligt projektets skapare, ”Vi använder något som kallas Natural Language Processing (NLP) för att göra det. Genom att utbilda vår AI på tusentals plot-sammanfattningar och korrelera filmer till deras kassakortsprestanda har vi utvecklat en AI som är smart nog att känna igen de korrekta plotmönstren som kartlägger framgångsrik filmprestanda. ”

I grund och botten vet AI vad som fungerar och vad som inte fungerar och försöker skapa ett manus som man tror kommer att ”fungera”. Naturligtvis finns det mer i en film än bara manuset. Det finns också regi och skådespel, som alla bidrar till filmens övergripande kvalitet, men vi antar att AI vet vad vi som människor tycker om, kanske det är ett område som producenterna inte behöver oroa sig för.

“Impossible Things” är en skräckfilm eftersom det är vad vi behöver, AI för att lära oss vad som skrämmer bejeebersna ur oss. Skämtar åt sidan, om du är intresserad kan du gå vidare till sin Kickstarter-sida för att lova ditt stöd, eller titta på videon ovan för filmens trailer.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om AI (artificiell intelligens), Crowdfunding, Kickstarter och filmer.