Inbox By Gmail får Google Drive-integration och mer

Inbox By Gmail får Google Drive-integration och mer

inkorg-för-gmail-uppdatering
Googles unika e-postupplevelse – kallad Inbox by Gmail – har fått flera nya förbättringar idag som lägger till funktioner som ofta efterfrågas av användare. De nya funktionerna fortsätter med Inbox-teamets mål att hjälpa till att organisera e-post och spara tid. Nya integrationer har lagts till som gör det lättare för användare att se vad som händer, ordna Github- och Trello-projektuppdateringar, förhandsvisningar av Google Alerts samt dra nytta av Google Drive-integrationen.

Inbox-teamet samarbetade med projektledningsappen Trello och programvarusamarbetsplattformen GitHub för att förbättra e-postaviseringar för båda dessa tjänster.

De som använder Trello får nu en sammanfattning av vad som är nytt med sina Trello-projekt så att de kan hålla sig uppdaterade med de senaste uppdateringarna. GitHub-användare får en sammanfattning av kodändringar och arkiverade problem för varje arkiv.

Användare kan nu skanna igenom sina Google-varningar som ett nyhetsbrev. Nya varningar kommer att sammanfattas i inkorgen. Drive-integration tillåter användare att infoga Drive-länkar i e-postmeddelanden, kontrollera och fixa behörigheter för dessa länkar samt spara e-postbilagor på Drive.

Andra efterfrågade funktioner inkluderar möjligheten att dra och släppa kontakter mellan till, cc och bcc i komponera på webben och möjligheten att ta bort direkt från inkorgen. Inbox-teamet lovar fler förbättringar under de kommande månaderna.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om GMail, Google och Inbox. Källa: gmail.googleblog