Indiegogo vill hjälpa till att få massfinansierade projekt från marken

Indiegogo vill hjälpa till att få massfinansierade projekt från marken

indiegogo-pilTillverknings-, leverans- och produktionsförseningar är inte nya och till och med stora företag som Apple måste hantera det varje gång en ny produkt släpps. Så föreställ dig att om ett företag med flera miljarder dollar som Apple knappt kan ta hand om saker, måste det vara ännu svårare för mindre företag som plötsligt drabbas av en kraftig efterfrågan de aldrig hade kunnat föreställa sig.

Det här är vad som händer då och då när vi ser populära produkter på crowdfunding-plattformar som Indiegogo och Kickstarter skjuter långt förbi sina ursprungliga finansieringsmål, två gånger, tre gånger eller till och med tio gånger. Men människorna på Indiegogo vill hjälpa dessa mindre företag att hantera dessa frågor och har sedan dess bildat ett partnerskap med Arrow Electronics.

Tanken är att Indiegogo och Arrow med detta partnerskap kommer att kunna ge en hjälpande hand när det gäller design och tillverkning till företag som kan behöva det, och i vissa fall även ingenjörer med tjänster värda så mycket som $ 500.000. De kommer också att få rabatter på delar och programvara som förhoppningsvis gör det möjligt för dessa företag att hantera sin ekonomi bättre och i sin tur låta dem leverera sina produkter i rätt tid.

Naturligtvis kommer inte alla projekt att få detta stöd. Endast projekt som Arrow tycker är genomförbara och viktiga kommer att vara i den mottagande änden. De kommer också att få ett märke på sin sida för att visa att den stöds / stöds av Arrow. Det återstår att se hur effektivt detta kommer att bli, men om du är trött på att se populära projekt bli otäcka på grund av förseningar och brist på medel, förhoppningsvis kommer detta att hjälpa till att hantera en del av det.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Crowdfunding och Indiegogo.