Instagram börjar lansera affärsprofiler

instagram business tools

instagram affärsverktygInstagram spelar inte bara hem för vanliga användare som vill dela foton av maten, utan också för företag som använder plattformen för att marknadsföra sina produkter, dela meddelanden, uppdateringar och vad som helst. Hittills har företag funnits på Instagram som en vanlig profil, men du kommer kanske ihåg att Instagram i maj arbetade för att ändra det.

Det verkar som om dessa förändringar för närvarande pågår. Enligt en rapport från WIRED verkar Instagram rulla ut sina nya affärsprofiler till EMEA-regionerna (Europa, Mellanöstern och Asien). Det betyder att om du bor i dessa områden bör du börja se ändringarna i Instagrams affärskonton.

Om du lär dig om detta för första gången och undrar vad skillnaderna är, som du kan se på skärmdumparna ovan, kommer affärsprofiler att ha ett enklare sätt att låta kunder komma i kontakt med dem. Det ger också företag verktyg som analys som låter dem studera sitt publikbeteende, demografi och så vidare.

Det gör det också möjligt för företag att rikta in sig på specifik demografi om de vill. När det gäller andra marknader förväntar sig Instagram att de så småningom kommer att hitta vägen till Australien, Nya Zeeland och USA de närmaste månaderna och räknar med en global lansering i slutet av året.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om appar och Instagram.