Instagram introducerar den nya kanalen ‘Händelser’ vid utforska

Instagram introducerar den nya kanalen 'Händelser' vid utforska

instagram_eventsInstagram brukade bara vara hem för foton, men på senare tid har företaget introducerat video. I själva verket förlängde företaget till och med längden på en video på Instagram, vilket innebär att användarna istället för bara utdrag kan ladda upp och dela längre klipp som kan uppmuntra dem att stanna kvar i appen istället för att gå till YouTube.

Utvidgad med sina videoutbud har Instagram nyligen meddelat en ny evenemangskanal under fliken Utforska. Enligt Instagram kommer den här evenemangskanalen att visa videor baserat på vad den tror att du kanske gillar, liknande bilder där den kommer att avgöra dina gillanden baserat på de foton du gillar, vem du följer och så vidare.

Enligt Instagrams beskrivning av Events-kanalen, ”Den här kanalen samlar de bästa videorna från konserter, sportevenemang och mer så att du kan känna att du är på första raden. Liksom resten av Utforska är den här nya kanalen anpassad för dig och lyfter fram evenemang som du kanske gillar. ”

Tyvärr verkar det som att den här funktionen bara är tillgänglig i USA för tillfället, så för dig som inte är från USA kan du inte se den nya funktionen ännu, men som Instagram säger planerar de att ta med det snart till resten av världen.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om appar och Instagram.