Instagram Lägga till en översättningsfunktion till sin plattform

Instagram Lägga till en översättningsfunktion till sin plattform

instagram_översättningInstagram är en social delningsplattform för fotodelning som används runt om i världen. Det betyder att användare ibland kommer att stöta på inlägg som inte finns på sitt modersmål, även om vi antar att du kan argumentera för att en bild talar tusen ord. Men om du var ute efter tusen ord och sedan några, var det verkligen inget du kunde göra.

Till skillnad från Facebook fanns det inget alternativ att översätta texten på skärmen till ditt modersmål, eller åtminstone tills nu. Instagram har meddelat att de under den kommande månaden kommer att lansera en ny översättningsfunktion som gör det möjligt för användare att översätta inlägg och profiler till ett språk som du känner till.

Enligt Instagram, ”Under den kommande månaden kommer du att se en översättningsknapp för flödesberättelser och profilbios skrivna på olika språk än dina egna. Instagram-communityn har vuxit snabbare och blivit mer global än vad vi någonsin föreställt oss. Och vi är glada över att du snart kommer att kunna förstå hela ögonblicket, oavsett vilket språk du talar. ”

Den här funktionen har kommit länge och en som vi är säkra på att många användare förmodligen kommer att uppskatta, så håll ett öga på dess släpp, vilket borde vara snart!

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om appar och Instagram.