Internet Viral Sensation Song ‘PPAP’ sätter ett Guinness världsrekord

Internet Viral Sensation Song 'PPAP' sätter ett Guinness världsrekord

Om du inte har bott under en klippa de senaste månaderna finns det en mycket, mycket god chans att du har stött på virussången från 2016, “PPAP”, även känd som Pen-Pineapple-Apple-Pen-låten . Att bli viral är en bedrift i sig, men det verkar också som att låten har lyckats sätta ett Guinness världsrekord.

Vad är rekordet för? Tydligen har låten lyckats sätta rekordet för att vara den kortaste låten för att nå de amerikanska Billboard Hot 100-listorna. Låten har körts i 45 sekunder och har lyckats samla mer än sammanlagt 200 miljoner visningar över de olika YouTube-kanalerna som den har laddats upp till.

Sång och framförd av den japanska konstnären Piko-Taro, sa han vid en presskonferens nyligen, ”Jag är ett stort undantag i Japan. Ingen är som jag i Japan och jag tror att det är därför som alla skrattar åt mig. ” Han tillägger: ”Vad jag kommer att fortsätta göra är att släppa låtar efter varandra i hög hastighet. De kommer att bli roliga och intressanta och sedan kommer jag att tweeta någon berömd person om mig igen. ”

På frågan om han planerar att hålla en världsturné eller inte, svarade Piko-Taro skämtsamt: ”Tror du att någon skulle vilja komma? Min låt är en minut. Om jag spelar 20 stycken slutar konserten på 20 minuter. Eller så kan jag prata resten av tiden, eller vad som helst. ” Under tiden om du inte har hört låten eller vill återuppleva de 45 sekunderna, kolla in den i videon ovan.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om musik och social hit.