iPhone 8-strömbrytare kan låta dig aktivera Siri

Siri kan nu hjälpa användare som undrar om de har COVID-19


Du aktiverar Siri på din iPhone just nu genom att hålla hemknappen intryckt. Men eftersom iPhone 8 enligt uppgift inte kommer att ha en fysisk hemknapp, hur skulle du aktivera Siri om du inte vill väcka den med ett röstkommando? Om man ska tro på en ny rapport kommer strömbrytaren på iPhone 8 att göra det möjligt för användare att aktivera Siri.

Utvecklaren Guilherme Rambo har hittat referenser i källkoden till en gest som kommer att aktivera Siri genom att hålla ned sömn / vakna / strömbrytaren.

Detta kommer självklart att vara ett alternativ till det viktigaste sättet som Apple kommer att driva för att interagera med Siri. Apple föredrar mycket hellre att iPhone 8-ägare använder “Hey Siri” -frasen för att aktivera den digitala assistenten.

Strömknappen gör redan många saker på en iPhone. Den används för att låsa eller väcka enheten. Den används också för att stänga av enheten. Den nya Emergency SOS-funktionen i iOS 11 kommer också att länkas till den här knappen. Verkar som om Apple kommer att lägga till detta i listan över saker som knappen kan göra på iPhone 8.

Inget av detta har officiellt bekräftats ännu så ta det med ett saltkorn. Apple har redan bekräftat sitt 12 september-evenemang där det äntligen kommer att avslöja sina nya iPhones officiellt.

Arkiverad i Apple> Mobiltelefoner. Läs mer om iPhone 8 och Siri.