IPhone Plus-konceptdesignen är modern och hisnande

iphone plus

Konceptdesignerna för vad som kan vara nästa generations iPhone har varit ett dussin ett dussin och den här är ytterligare ett tillskott till den växande samlingen av riktigt vackra mönster. Antonio De Rosa, designern av vad som har kallats iPhone Plus, visar en mycket tekniskt avancerad version av hur iPhone 5 kan se ut.

Den här är otroligt tunn och använder material som alkali-aluminiumsilikatglas och kromkantning som båda är inneslutna av en kropp tillverkad av Liquidmetal-legering. Dessutom har skärmtekniken på mobilen som tidigare ryktats vara på nästa generations iPhone också pressats in med iPhone Plus 4,3-tums skärm och kan i slutändan leda till en smalare iPhone.

Andra specifikationer som ingår i denna underbara konceptdesign är en fyrkärnig A6-processor för att säkerställa en silkeslen upplevelse, en 10MP-kamera, 1080p HD-videoinspelning och till och med en inbyggd projektor har inkluderats men eftersom det är ett koncept är det bara bra. Utöver allt detta kommer den också med den kapacitiva ” hem ” -knappen, även om vissa rykten har visat att Apple kanske inte blir av med den i iPhone 5 som ryktas om att släppas runt juni. Vad tycker du om iPhone Plus-konceptet?

Arkiverad i Apple> Mobiltelefoner> Koncept. Läs mer om iPhone 5.