iTunes 11 har nya gränssnitt och iCloud-integration?

iTunes logo

iTunes-logotypSjuk och trött på att titta på samma gamla gränssnitt varje gång du laddar upp iTunes? Om rykten visar sig vara sanna har du tur. Folket på idownloadblog.com hävdade att en pålitlig källa till dem tipsade dem om Apples nästa version av musik-, video-, app- och iOS-synkroniseringsprogramvaran. Nästa version av iTunes, iTunes 11 sägs ha en större översyn och kommer att moderniseras från grunden.

Förutom ett nytt användargränssnitt, som ska vara snyggt och renare, sägs iTunes 11 ha en närmare iTunes-integration. Istället för att iTunes Store är en webbläsare (som vad det är nu) kommer den nya iTunes Store att integreras i hela appen, precis som Spotify är för närvarande. Eftersom iCloud kommer att integreras i iTunes kommer programmet att fungera på samma sätt som Dropbox fungerar – filer som säkerhetskopieras till molnet laddas ned automatiskt till din dator, vilket ger dig ett problemfritt sätt att säkerhetskopiera och överföra filer trådlöst. Även appdata kommer att synkroniseras med iCloud och med ditt iTunes-bibliotek.

Inget ord när iTunes 11 kommer att släppas, men det kommer förmodligen att vara samtidigt som iOS 5, och förhoppningsvis nästa iPhone också. Håll dig uppdaterad för mer information.

Arkiverad i Apple> Webb. Läs mer om Icloud, iOS, iPad, iPhone, iPod Touch och iTunes.