James Wan säger att de inte kommer att rusa The Mortal Kombat-filmen

Ed Boon förnekar påstått Mortal Kombat 11 läckt lista

dödlig strid XMortal Kombats blodiga natur skulle faktiskt skapa en ganska intressant film, även om det visserligen var tillbaka den dagen den ursprungliga Mortal Kombat-filmen var en smula krångel. Men filmskapande har kommit långt sedan, så vi är säkra på att några av er är nyfikna på hur nästa Mortal Kombat-film kan se ut.

Men den dåliga nyheten är att du måste vänta. Enligt regissören James Wan (The Conjuring, Saw-serien) som pratade med IGN vid Television Critics Association pressturné planerar han att ta sig tid med Mortal Kombat-filmen för att se till att de får rätt. Med tanke på hur videospelsanpassningar tenderar att visa sig, antar vi att det är inte så dåligt att ta tid.

Enligt Wan, ”Nyckeln här är att försöka göra det rätt. Jag vill inte rusa in i det. Så just nu, vi försöker bara ta oss tid att se till att det går i rätt riktning. Jag tycker det är viktigare än att försöka rusa igenom det och pumpa upp något som ingen gillar. ” Han konstaterar också att det kan ta ett tag innan vi faktiskt ser det.

När det gäller utvecklingen av filmen sa Wan, ”Det kokar fortfarande bort. Med just det projektet är det en riktigt cool egenskap som jag älskade att växa upp som barn. Förutom spelet, även filmerna, tyckte jag om dem för vad de är. ” Tyvärr finns det inget ord om när den här filmen släpps, så vi får bara vänta och se.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Mortal Kombat och filmer.