Jawbone uppdaterar batteriets livslängd Förbättringar av sömn och aktiva data lovade också

Jawbone uppdaterar batteriets livslängd Förbättringar av sömn och aktiva data lovade också

Under den senaste veckan eller så hade du sett Wareables fullständiga Jawbone UP3-recension och vår omfattande Jawbone UP2-recension på webbplatsen.

Men det ser ut som om vi måste återbesöka fitnessspårduon, eftersom Jawbone har meddelat att några köttiga uppdateringar kommer till plattformen.

Den nya firmware innebär en förlängd batteritid för både UP3 och UP2 – från 5 till 7 dagar för den förra och 7 till 10 dagar för den senare – samt bättre upptäckt om bandet bärs eller inte.

Viktig läsning: Bästa fitnessspårare

Om du läser vår UP3-recension skulle du se att vi inte var så uppskattade av sömnspårningsfunktionaliteten ombord men förhoppningsvis kommer förbättringar – den nya firmware, det är lovat, ger bättre klassificering av REM-sömn jämfört med djupa sömnsteg .

Den sista tweak är en förbättrad kapacitiv pekdetektering, men vi ska vara ärliga, det var inte riktigt ett problem med någon av de enheter som vi testade.

Uppdateringen ska visas i UP-appen under de närmaste dagarna. Du ser en liten blå nedåtpil längst upp till höger på appens startskärm. klicka bara på den och följ instruktionerna.

Jawbone UP3 kostar $ 179,99 och är företagets flaggskeppsaktivitetsspårare. Den mer budgetvänliga Jawbone UP2, i huvudsak en omdesignad UP24, kostar $ 99,99.