John Boyega Bags Lead Roll In Pacific Rim 2

John Boyega Bags Lead Roll In Pacific Rim 2

john-Boyega

John Boyega tjänade sig många fans med sin föreställning i Star Wars: The Force Awakens, och nu har dessa fans ännu en intressant föreställning att leva upp till. Det har bekräftats att Boyega har fått rollen som huvudroll i Pacific Rim 2. Han kommer att spela den för närvarande icke namngivna huvudrollen i filmen, men det är känt att huvudrollen är sonen till Stacker Pentecost, som spelades av Idris Elba i den första filmen.

Franchiseskaparen Guillermo Del Toro, som också råkar vara regissör för den första Pacific Rim-filmen, sa att han är ”väldigt stolt och glad” över att välkomna John till Pacific Rim.

”Pacific Rim-universum kommer att förstärkas med honom som en ledande man eftersom det fortsätter att vara en mångkulturell, flerskiktad värld”, tillade han och sa att han inte kunde tänka sig en bättre man för jobbet.

Allt detta är bra och bra, men hittills har det inte bekräftats om andra medlemmar kommer att återvända för att spela i den nya filmen, även om många tror att Rinko Kikuchi och Charlie Hunnam, huvudpersoner i den första filmen, kommer att återvända.

Det pressmeddelande som skickades ut idag och bekräftar Boyegas huvudroll nämner att filmningen på Pacific Rim 2 är planerad att börja senare i år.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Star Wars: The Force Awakens. Källa: io9.gizmodo