Jon Stewarts nya show kommer att bli en animerad parodi på kabelnyheter

Nya Jon Stewart Stand-Up Special på 20 år bekräftad av HBO

jon-stewart
Jon Stewarts avgång som värd för The Daily Show lämnade många fans hjärtslagna men de var mycket glada över att få reda på att han hade tecknat ett fyraårigt kontrakt med HBO för en ny show. Detaljer om Jon Stewarts nya show har varit smal men en ny rapport som publiceras idag ger lite information om vad det kommer att bli. Variety rapporterar att Jon Stewarts nya show kommer att bli en “animerad parodi på ett kabelnyhetsnätverk.”

Detta bekräftades faktiskt av Casey Bloys som är programmeringspresident på HBO. Vem är bättre att bekräfta detta än den person som är ansvarig för programmering i premiumkabelnätverket.

Jon Stewarts nya show är för närvarande utan titel men vi har åtminstone en svag uppfattning om vad det kommer att bli. Bloys skulle inte bekräfta exakt när showen kommer att sändas men sa att den skulle ha premiär senare i år antingen i september eller oktober.

Bloys avslöjade också att Stewart sätter upp en animationsstudio i HBO som gör det möjligt för honom och hans team att skapa onlineinnehåll för att kommentera dagliga nyheter, de kommer också att skapa en TV-serie varje vecka.

Många skulle gärna få Stewart att kommentera nyheterna igen även om det inte är hans ansikte de ser på TV.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning och Hbo.