‘Jurassic World’ har bekräftats som en trilogi

Netflix tillkännager en 'Jurassic World' animerad serie för 2020

Jurassic-världenIbland när det gäller att återuppliva äldre filmfranchises går det ibland inte lika bra som tänkt. Ett bra exempel skulle vara när George Lucas försökte återuppliva Star Wars-serien med prequellerna – avsnitt I, II och III. Jurassic World, som var ett försök att återuppliva Jurassic Park-serien, visade sig dock vara en framgång.

Vi vet att det finns en uppföljare, och de goda nyheterna för fans är att om du ville ha mer, har du det. Enligt en rapport från LRM Online har det bekräftats av uppföljarens regissör Juan Antonio Bayona att Jurassic World är en trilogi, även om det vid det här tillfället är oklart vem som ska hjälpa den tredje filmen.

Enligt Bayona, ”Hela” Jurassic World ”är en trilogi som Colin Trevorrow har föreställt sig. Vi skriver det andra kapitlet, och det är väldigt intressant var han leder historien. Jag växte upp med att se Steven Spielberg-filmer och jag älskar dessa filmer och arvet, så det är en fråga om att vara sanningsenlig mot arvet och samtidigt ta med nya saker som människor kommer att uppskatta. Vi är fortfarande sex månader före skjutningen, och hittills så bra. Det är väldigt spännande just nu. ”

Med detta sagt är Jurassic World 2 (eller vad det än kommer att kallas vid lanseringen) inställd på att släppas den 22 juni 2018, vilket innebär att vi har lite under 2 år kvar, men under tiden hur känner ni att Jurassic World är en trilogi?

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om filmer.