Justice League Movie Trailer debuterar på SDCC

Justice League Movie Trailer debuterar på SDCC

Med Marvel gav de oss The Avengers som i grunden var en superhjälte-mashup med olika superhjältar över hela linjen. Om du har följt filmnyheterna har du förmodligen hört att DC kommer att svara naturligt med sin egen superhjälte-mashup i form av Justice League-filmen.

Om du alltid har varit ett fan av DC: s Justice League, kommer du att vara glad att få veta att under San Diego Comic-Con har trailern för den kommande filmen släppts. Denna trailer är särskilt viktig eftersom den ger oss en bättre titt på Aquaman, Cyborg och Flash i aktion, eftersom Batman och Wonder Woman (vars trailer också släpptes) debuterade i Batman V Superman-filmen.

Nu om du tittar på trailern och undrar varför Superman saknas, och hur kan han saknas eftersom han är en del av Justice League, oroa dig inte eftersom det finns planer för Superman att inkluderas i filmen. Hur Batman V Superman slutade fick alla att undra på Supermans öde, men under SDCC försäkrade filmens regissör Zakk Snyder fansen att Superman kommer att vara med i filmen.

Under tiden, om du har några minuter kvar, kolla in videon ovan för att kolla in trailern för Justice League-filmen som är inställd på en 17 november 2017-release.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om filmer.